Ексфутболіст "Шахтаря" Ракицький "наїхав" на ультрас "Динамо" через Луческу

Колишній футболіст "Шахтаря" Ярослав Ракицький засудив позицію фанів "Динамо", які вороже сприйняли призначення Мірчі Луческу головним тренером київського клубу

Про це він заявив у інтерв'ю Матч ТВ.

За словами захисника російського "Зеніта", він не розуміє, чому фанати "Динамо" вороже сприйняли призначення румуна головним тренером київського клубу.

"Читав, що ультрас "Динамо" не визнають Луческу. Що ви робите, якщо він вивів вас у Лігу чемпіонів, на першому місці в чемпіонаті команда йде? Згадайте, як було ще в минулому сезоні, коли "Шахтарю" можна було заздалегідь вішати золоті медалі. Так що не знаю, що їм треба", - обурився Ракицький.

Він додав, що здивувався призначенню Луческу до "Динамо", але сприйняв рішення колишнього тренера "Шахтаря" із розумінням та порадив аналогічно ставитися до цього фанам "Шахтаря".

"В жодному разі не хочу його засуджувати. Як на мене — це велика людина та тренер. Луческу дуже багато для мене зробив. І половину нашого "Шахтаря" зробив особистостями. Якщо хтось говорить погане, значить, вони Луческу просто не поважають. Нехай в такому випадку краще на себе дивляться", - сказав Ракицький.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb