“Гра на посилення рейтингу Зеленського”: екс-міністр інфраструктури Омелян про блокування каналів Медведчука та оголошення підозри Шарію

Рішенням про блокування каналів, які пов'язують з лідером ОПЗЖ Віктором Медведчуком, та оголошенням підозри блогеру Анатолію Шарію президент Володимир Зеленський намагається врятувати свій рейтинг

Таку думку висловив міністр інфраструктури України (2016-2019 рр.) Володимир Омелян в ефірі програми “Змістовно з Христиною Яцків” на телеканалі Еспресо.TV.

“Ситуація, яку ми спостерігаємо повинна була змінити думку про президента Зеленського. Але, я так не вважаю і ставлюсь до таких речей досить скептично. Особисто я вбачаю в рішенні про блокування каналів Медведчука та оголошенні підозри Шарію боротьбу за комунікацію з Путіним. Зеленського дуже непокоїла активність проросійських Медведчука та Шарія і він вирішив вибити цих двох гравців. Цим самим пояснити Путіну про безальтернативність контакту з українською стороною, окрім нього та Єрмака. І це не про патріотизм. Адже, ми чуємо, що ворог Медведчук та Шарій, але не чуємо, що Путін ворог.” - заявив Омелян.

Також ексміністр інфраструктури вважає, що Зеленський використовує боротьбу проти проросійських сил в Україні для посилення свого рейтингу, який падає. Омелян впевнений, що блокуванням каналів Медведчука та оголошенням підозри Шарію президент Зеленський намагається відволікти увагу від оголошеного перемир'я, під час якого все одно регулярно відбуваються обстріли та гинуть українські солдати.

“Я не вірю в різкий прояв патріотизму президента Зеленського. Це гра для того, щоб відволікти увагу. Увагу від оголошеного перемир'я, під час якого все рівно регулярно відбуваються обстріли та гинуть українські воїни. Але про це не говорить влада, бо дуже пишається, що в нас перемир'я триває з липня 2020 року. Тому, ці всі дії з блокуванням каналів Медведчука та оголошенням підозри Шарію, ніщо інше як гра на посилення свого рейтингу, за який президент, так сильно тримається”, - додав Омелян.