Лопес висунув ультиматум промоутеру Ломаченка

Американський боксер Теофімо Лопес погрожує розірвати контракт із промоутером Бобом Арумом, якщо він не збільшить його гонорари

Про це повідомляє vRINGe.com.

Теофімо Лопес незадоволений розміром призових, які йому запропонували за бій проти австралійця Джорджа Камбососа та погрожує піти від Боба Арума, який також є промоутером Василя Ломаченка.

Глава Top Rank відмовився платити абсолютному чемпіону світу в легкій вазі (до 61,2 кг) за поєдинок більше $1,25 млн, адже саме ця сума прописана в угоді, як мінімальний гонорар за кожен вихід американця на ринг.

Проте, сам Лопес переконаний, що заслуговує на більше.

"Не можете прийняти мої фінансові запити? Не біда. Я знайду собі місце, де мої таланти будуть цінувати по достоїнству. Чому я вимагаю більше? Тому що я кращий в світі. Ми ризикнули і зірвали куш. Я кращий в дивізіоні. Мені все це не впало на голову, не дісталося у спадок, я все це заробив, заслужив", - сказав Лопес.

У жовтні 2020 року Василь Ломаченко програв Теофімо Лопесу в поєдинку за титули WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) в легкій вазі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb