Накачали наркотиками й кинули до в'язниці: принцеса Дубаю розповіла, як намагалася втекти з країни

Принцеса Латіфа, дочка еміра Дубая, прем'єр-міністра ОАЕ шейха Мохаммеда-аль-Мактума, заявила, що спецназівці "накачали її наркотиками", коли вона намагалася втекти в 2018 році на човні, а потім доставили у в'язницю

Про це пише ВВС.

Відео записувалися протягом декількох місяців на телефон - його принцесі таємно дали приблизно через рік після упіймання і повернення в Дубай, відзначає видання.

Вона записала їх у ванній, тому що там були єдині двері, які вона могла замкнути.

За її словами, вона пручалася солдатам, які витягали її з човна в 2018 році. Крім цього, вона заявила, що "штовхала і билася", а також вкусила руку одного еміратського коммандос, поки він не закричав.

Також Латіфа зазначила, що після дози транквілізатора вона втратила свідомість - прокинувшись, вона виявилася в Дубаї.

Також вона заявила, що її тримали одну без доступу до медичної або юридичної допомоги на віллі з замкненими вікнами і дверима, а також охороняла поліція.

У відео вона також звинуватила батька в тому, що він утримує її в заручниках і обмежує їй свободу.

Близька подруга принцеси Тійна Яіухіайнен, а також активісти кампанії "Свободу Латіфа" Девід Хей і Маркус Ессабрі заявили, що прийняли важке рішення, оприлюднивши ці повідомлення зараз. Вони побоюються за безпеку доньки еміра, про яку кілька років після упіймання не було відомо.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb