Промоутер заявив, що ексчемпіона світу в надважкій вазі Вайлдера "зіпсував" Трамп

Промоутер Боб Арум заявив, що колишній чемпіон світу в надважкій вазі американець Деонтей Вайлдер взяв приклад у продукування нісенітниць із експрезидента США Дональда Трампа

Про це Арум розповів у інтерв'ю talkSPORT.

За словами промоутера, заяви Деонтея Вайлдера проте, що його тренер Марк Бреланд отруїв перед боєм із Тайсоном Ф'юрі воду, а сам британський боксер шахраював із рукавичками, нагадують йому нісенітниці, які впродовж своєї каденції продукував експрезидент США Дональд Трамп.

"Деонтея Вайлдера зіпсував наш колишній президент Дональд Трамп, який переконаний, що можна видати будь-яку брехню та абсурд і люди в це повірять. У випадку з Трампом люди йому повірили і штурмували Капітолій. Деонтей Вайлдер абсолютно не віддає звіту, що він говорить. Його слова про Тайсона Ф'юрі та Марка Бреланда, приголомшливого хлопця, не мають жодного сенсу. Але ж колишній президент теж чотири роки плодив нісенітниці. Деонтей Вайлдер - просто ще один трампіст", - сказав Арум.

Деонтей Вайлдер в лютому 2020 року програв нокаутом Тайсону Ф'юрі та втратив титул чемпіона світу WBC (Всесвітньо боксерської ради) в надважкій вазі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb