Радник глави Офісу Зеленського висловився за закриття "каналів Порошенка"

Радник глави Офісу президента Андрія Єрмака Олексій Арестович заявив, що закрив би "канали Порошенка" за нагнітання істерії та схожість контенту з забороненими вже телеканалами

Про це речник української делегації у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович заявив в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова на ICTV", передає "Детектор.медіа".

Арестович заявив, що контент та інформаційна повістка заборонених телеканалів Віктора Медведчука та медіа "пулу Порошенка" "співпадає на 70%.

Він наголосив, що заборонив би телеканали, які пов'язуть з партією "Європейська Солідарність" так само, як і "112 Україна", NewsOne і ZIK, проти яких запровадили санкції. 

"Починаючи з травня місяця, якщо провести контент-аналіз, вони співпадають на 70% і більше відсотків з тими наративами, які проводить РФ. Якщо провести (контент-аналіз), то наступні канали, які треба закривати, – це ваші, тому що вони діють часто гірше, ніж ті, які закрили", – сказав радник керівника ОПУ народній депутатці "ЄС" Ірині Геращенко.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо