Він хотів донести російській аудиторії український погляд, - Арестович про виступ Кравчука на телеканалі РФ

Спікер Тристоронньої контактної групи Олексій Арестович вважає, що очільника української делегації в ТКГ Кравчука не слід засуджувати за виступ на російському телеканалі

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Леоніду Макаровичу не потрібно нагадувати про необхідність захищати Україну ... Інша справа, що він використовує різні можливості донести до різних цільових, зокрема, до російської цільової аудиторії український погляд. Чи винен він у тому, що одночасно з ним включають (в ефір - ред.) якогось там Пушиліна Дениса? Його ж не попереджають про це", - заявив Арестович.

Арестович також запитав, чи можна засуджувати Кравчука за такий вчинок, якщо "він хоче донести до російського населення, яке дивиться російське телебачення, українську позицію"

"Незважаючи на те, що вони залучають Пушиліна, який для самого Леоніда Кравчука кваліфікується як терорист? Ну що, ми повинні санкції проти нього ввести?", - зазначив спікер.

На питання чи "міг відмовитися Кравчук від участі в ефірі "Росія-1?",  Арестович зауважив, що "міг відмовитися, а міг використовувати ефір, щоб довести свою правоту".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb