Мій кум: форвард збірної України підтримав Селезньова, який влаштував пиятику з російськими футболістами

Український форвард Олександр Гладкий підтримав Євгена Селезньова, який влаштував пиятику з російськими футболістами на зборах в Туреччині

Про це повідомляє Zbirna.com.

За словами Олександра Гладкого, який зіграв 11 матчів за збірну України, в Євгена Селезньова є амбіції та завдання.

Обидва форвардів змагаються у рейтингу кращих бомбардирів в історії УПЛ, де Гладкий займає дев'яту позицію (90 голів), а Селезньов йде третім (116 голів).

"Для мене найголовніше - командний успіх. Особисті амбіції відходять на другий план. Женя - мій кум. У нього свої цілі та завдання. В усіх є амбіції, повірте", - сказав Гладкий.

Нагадаємо, що Селезньов був відкликаний зі зборів команди у Туреччині через грубе порушення режиму. Сам футболіст заперечував це і запевняв, що з його боку ніяких порушень, зокрема щодо нетверезого стану, не було. 

35-річний Селезньов перейшов до "Колоса" восени 2020 року. У нинішньому сезоні зіграв за клуб з Ковалівки 12 матчів, забив 5 голів та віддав 1 результативну передачу.

Також нападник виступав за "Шахтар", "Арсенал", "Дніпро", російську "Кубань", іспанську "Малагу", турецькі "Карабюкспор", "Акхісар Беледієспор" та "Бурсаспор".

На рахунку Селезньова 57 матчів і 11 голів за збірну України.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb