Промоутер остаточно "поставив хрест" на реванші Ломаченка із Лопесом

Реванш між українцем Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом не відбудеться, оскільки американець вирішив змінити вагову категорію

Про це заявив промоутер обох боксерів Боб Арум, повідомляє vRINGe.com.

За його словами, після бою Теофімо Лопеса проти австралійця Джорджа Камбососа у легкій вазі (до 61,2 кг), він хоче одразу вивести американця на переможця поєдинку між ще одним боксером зі США Хосе Раміресом та британцем Джошем Тейлором за звання абсолютного чемпіона світу у першій напівсередній вазі (до 63, 5 кг).

"Мав бесіду з батьком Лопеса, вони збираються переходити в 63,5 кг. І я сподіваюся, що переможець бою Хосе Рамірес - Джош Тейлор, який ми розраховуємо провести в травні, буде битися з Теофімо. У Лопеса буде можливість домогтися чогось по-справжньому видатного та стати першим бійцем в сучасній епосі, якому вдалося завоювати абсолютне чемпіонство в двох різних дивізіонах", - сказав Арум, який також є промоутером Раміреса та Тейлора.

У жовтні 2020 року Теофімо Лопес переміг Василя Ломаченка в поєдинку за титули WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації) та став абсолютним чемпіоном світу в легкій вазі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb