Промоутер Усика розповів, за що йому соромно перед Ф'юрі

Промоутер Ентоні Джошуа та Олександра Усика британець Едді Хірн зізнався, що недооцінював Тайсона Ф'юрі

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами Едді Хірна, його двічі посоромив Тайсон Ф'юрі, якого він вважав аутсайдером у поєдинках з українцем Володимиром Кличком та американцем Деонтеєм Валйдером, яких він у підсумку переміг.

"Не буду брехати, я не думав, що Ф'юрі досягне цього рівня. Але він довів, що я та всі інші помилялися. Ніхто не давав йому й шансу проти Кличка, а він його побив. Я думав, що Вайлдер його нокаутує, а Ф'юрі двічі його побив. Так що він заслуговує на величезну повагу" – сказав Хірн.

Водночас, він висловив переконання, що Ф'юрі не впорається з Джошуа у бою за звання абсолютного чемпіона світу, який має відбутися влітку цього року.

"Тим не менш, я не думаю, що він зможе впоратися з Джошуа. Як би там не було, все складається просто неймовірно. Це не просто найбільший бій в боксі на сьогоднішній день. До того моменту, як вони вийдуть в ринг, це буде найбільший поєдинок в історії", - переконаний Хірн.

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb