"Як у космічній подорожі": Навальний написав про життя у в'язниці

Засуджений до 3 років колонії російський опозиціонер Олексій Навальний написав із в'язниці і порівняв своє ув’язнення з космічною подорожжю

Про це він написав в Instagram

"Привіт, це Навальний. Хочу сказати, що у мене все добре, адже у мене є найважливіше, чого потребує людина в моїй ситуації, – ваша підтримка. Повірте, я її відчуваю. Сьогодні розповім про те, чи важко мені – це найчастіше питання. Ні-і, не важко. В'язниця, як відомо, в голові. І якщо гарненько подумати, то стає зрозуміло, що я не в тюрмі, а в космічній подорожі", - розповів російський опозиціонер.

За словами Навального, у нього "проста, спартанського виду каюта – залізне ліжко, стіл і тумбочка" – оскільки "на космічному кораблі не до розкоші", – а двері в каюті відкривається тільки з командного центру.

Засуджений додав, що до нього заходять "андроїди" – люди в уніформі, які говорять тільки кілька шаблонних фраз, і на грудях яких горить вогник включеної відеокамери. І що їжу він не готує, її доставляє просто в каюту автоматичний візок.

За словами Навального, "абсолютно як в кіно про космос" з ним спілкується командний центр корабля, який говорить, наприклад, про необхідність підготуватися до "санітарної обробки".

Опозиціонер додав, що "звичайно, в цей момент розуміє", що він у космічній подорожі і летить "до прекрасного нового світу".

За його словами, є тільки одна тільки велика різниця з фільмами про космос – у нього немає зброї. Тому Навальний додав, що, "мабуть, заточить ложку об стіну" на випадок нападу на "корабель ксеноморфів".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb