Багато брутальних бійок: Warner Bros презентувала дебютний трейлер нової екранізації культової гри Mortal Kombat

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures випустила перший трейлер фільму "Mortal Kombat" - нової кіноадаптації однойменної гри

Трейлер опублікувала Warner Bros. Pictures.

Майбутня екранізація - історія про бійця MMA Коула Янга.

Трейлер починається зі слів лейтенанта спецназу Соні Блейд, яка розповідає про Cаб-Зіро - загадкового кріоманта. У цей момент в кадрі показують, як Cаб-Зіро за допомогою льоду заморожує зброю бійця спецназу Джакса, а потім - і його руки (в грі у Джакса вже металеві руки - ред.).

У фільмі у Саб-Зіро нова мета - боєць ММА Коул Янг, у якого є родимка у вигляді дракона. У бесіді з ним Соня Блейд розповідає, що це не родимка, а запрошення на турнір, в якому найсильніші представники Земного Царства зустрічаються з противниками із Зовнішнього Світу.

У трейлері з'являється багато персонажів з ігор Mortal Kombat: серед них Лю Кан, Лорд Райден, Кун Лао, Кано, Шан Цзун, Мілін і Ханзо Хасаші, він же Скорпіон.

Усі брутально б’ються, користуються екзотичною зброєю, магією та рятують всесвіт - все як в оригінальній серії Mortal Kombat, що стартувала 1992 року на консолі Sega Mega Drive. 

Режисером екранізації став Саймон МакКвейд.

Фільм за мотивами культової гри вийде 16 квітня одночасно у кінотеатрах і на платформі потокового сервісу HBO Max. Дата старту в Україні - 8 квітня 2021 року.

 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо