"Офшори та держнадра": Данілов анонсував нові рішення РНБО

Секретар Ради нацбезпеки і оборони України Олексій Данілов анонсував рішення органу щодо офшорних фірм деяких нардепів

Про це йшлося в ефірі одного із телеканалів, передає РБК-Україна.

"Далі буде. Далі будуть офшори, власність, далі буде все, що з 90-х поцупили в українського народу - буде в українського народу. Я можу сказати, всі ці депутати, які сьогодні сидять зі статками 300 мільйонів, 400 мільйонів. Люди добрі, де ви це взяли? Ви ніколи не працювали в бізнесі", - сказав Данілов.

Секретар РНБО зазначив, що на наступних засіданнях буде більше рішень.

"На наступних засіданнях РНБО ви побачите ще більше і ще цікавіше. І там будуть депутати, там буде багато людей, які не працювали ніде, але мають величезні статки, все це будуть повертати", - наголосив він.

Данілов додав, що окремим питанням буде ситуація довкола державних надр.

"Ситуація, коли забрали все, що могли забрати, коли не сплачують жодної копійки і волають, що переживають за народ.. Закінчилися ці часи", - заявив секретар РНБО.

  • За результатом засідання Ради національної безпеки в оборони 19 лютого санкції накладено на 19 юридичних і 8 фізичних осіб, зокрема, на Віктора Медведчука та Оксану Марченко.
  • Також РНБО доручила уряду вжити необхідних заходів для збереження і експлуатації частини нафтопродуктопроводів "Самара – Західний напрямок" загальною протяжністю 1433 км

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb