Щодо трьох телеканалів і Козака вже відкриті кримінальні справи – Віктор Ягун

В правоохоронців достатньо доказів, вони накопичувалися ще з 2014 року, справа доведення терористичної діяльності телеканалів Козака і Медведчука лежатиме в площині судів і прокуратури

Про це у прямому ефірі програми "Борковський & Валевська" заявив український військовий і громадський діяч, генерал-майор Служби безпеки України, колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун, передає "Еспресо.Захід".

Водночас, Віктор Ягун відзначив, що набагато складніша ситуація з санкціями щодо Анатолія Шарія. "При всьому нашому бажанні припинити діяльність цього персонажа, то я дуже боюся політизації цього процесу. Ми мали справу з псевдожурналістом якого звинувачували в державній зраді і нічим воно не закінчилося, оскільки наші західні партнери дуже чутливі до тем свободи слова", – наголосив Віктор Ягун.

Разом з тим, він розповів, що несподівана допомога надійшла від української діаспори, яка активізувалась в боротьбі проти Шарія і підготувала відповідні листи і звернення до іспанської влади. Саме цей фактор може стати визначальним у справі Шарія – підкреслив Віктор Ягун.

Усі попередні програми "Борковський & Валевська" можна переглянути тут.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb