Байден створив три центри протидії Росії, - Раміс Юнус

Щойно Джо Байден повністю отримав повноваження глави американської держави, ним було створено три урядових центри з протидії впливу РФ

Про це колишній голова апарату уряду Азербайджану, а нині політолог Раміс Юнус (Вашингтон, США) розповів в етері програми "Студія Захід" з Антоном Борковським на Еспресо.TV.

"У Вашингтоні нова адміністрація створила конкретні центри - у Пентагоні, у Раді національної безпеки, у Держдепі. По всіх напрямках це йде... Москва це розуміє і Москва обкопується, як ніби на Москву сьогодні насуваються і вони окопуються", - зазначив гість програми.

Читайте такожБайден досі не провів телефонної розмови з Зеленським й жодного разу не скористався словосполученням "територіальна цілісність" України, - Волкер

При цьому впливати на Сполучены Штати і НАТО, як упевнений Юнус, Кремль зараз практично не може, чого не можна сказати про офіційний Париж і Берлін.

У зв'язку з цим він закликав Київ посилити дипломатичну і роз'яснювальну роботу всередині Євросоюзу, аби можна було випередити там можливі російські провокації.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb