"Не вважаю можливим "шарахатися": віцепрем'єр Уруський підтвердив своє перебування поруч із Кадировим на виставці зброї

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олег Уруський пояснив, що завдячує розміщенню поруч з Кадировим на офіційній церемонії відкриття IDEX 2021 протоколу дійства від організаторів

Про це очільник Мінстратегпрому Олег Уруський на писав у Facebook.

"На фото, розміщеному на сторінці у Facebook Прем’єр-міністра України Д.Шмигаля, - офіційна церемонія відкриття міжнародної військово-технічної виставки IDEX 2021, на якій я беру участь як глава української урядової делегації", - зазначив перший віцепрем'єр-міністр України.

За його словами, очільників делегацій різних країн під час відкриття розміщували згідно з протоколом від держави-організатора.

"Була застосована практика, згідно якої, особисті гості правлячої родини були розміщені в алфавітному порядку. Водночас хотів би додати, що я особисто під час, в ході та після церемонії не мав (і не збираюсь мати) жодних контактів з головою делегації РФ, яким є Р.Кадиров", - зауважив Уруський.

Він зазначив, що делегація України звернула увагу організаторів на неприйнятність відповідного розміщення гостей і надалі.

"Також не вважаю можливим "шарахатися" від представників ані країни-агресора, ані будь-якої іншої країни, демонструючи, таким чином, невпевнену поведінку та слабкість української сторони", - додав Олег Уруський.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо