Укроборонпром уклав контракт з Пакистаном щодо ремонту танків на $85,6 млн

Укроборонпром уклав контракт з Пакистаном щодо ремонту парку танків Т-80УД на загальну суму $85,6 млн

Про це повідомила пресслужба Укроборонпрому.

Згідно з повідомленням, у рамках міжнародної виставки озброєнь IDEX-2021, яка наразі триває в ОАЕ, відбулося укладення контракту між Укроборонпромом і Пакистаном на ремонт парку танків Т-80УД на загальну суму $85,6 млн. Зазначається, що це перший контракт Концерну з Пакистаном у 2021 році.

За словами голови Укроборонпрому Юрія Гусєва, сторони також обговорили нові замовлення на постачання у Пакистан двигунів 6 ТД і 6 ТД2.

Крім цього, додали у пресслужбі, відбулась зустріч Гусєва з віцепрем'єр-міністром ОАЕ Мансуром бін Заєд аль-Нахаяном. Під час зустрічі було обговорено стан реалізації спільних проєктів і визначили пріоритетні напрями майбутньої співпраці.

"Найближчим часом на нас очікує активізація двосторонньої військово-технічної співпраці між Україною та ОАЕ", - цитує пресслужба слова Гусєва.

У пресслужбі також відзначили, що українська делегація досягла низки попередніх домовленостей з Об’єднаними Арабськими Еміратами, Саудівською Аравією та Йорданією у сферах високоточної зброї, безпілотних платформ, космічних технологій, ремонту авіадвигунів тощо.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb