ФБУ виклала відео спільного тренування українських боксерів з президентом AIBA, який влаштовував турніри в окупованому Криму

Збірна України взяла участь у спільному тренуванні з командою Росії та президентом Міжнародної асоціації аматорського боксу Умаром Кремльовим, який організовував турніри в окупованому Криму

Про це повідомляє vRINGe.com.

Перед відкриттям міжнародного турніру "Странджа-2021" у Софії (Болгарія) президент AIBA Умар Кремльов взяв участь у тренування збірної України.

На відео, яке виклала у facebook Федерація боксу України, Кремльов та члени збірної Росії разом з іншими спортсменами розминаються з українськими тренерами та боксерами.

Кремльов під час спілкування зі спортсменами пообіцяв "знову зробити AIBA великою" та подарував присутнім рукавички та шоломи.

Умар Кремльов до обрання президентом AIBA займав посаду генерального секретаря Федерації боксу Росії. Серед іншого, він відомий організацією турнірів у окупованому Криму та пропозиціями надати російське громадянство українським боксерам Олександру Усику та Василю Ломаченку.

На виборах президента AIBA Федерація боксу України підтримала Умара Кремльова.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb