НАБУ висунуло підозру Дубілету-старшому у справі щодо розтрат та зловживань у ПриватБанку, - ЗМІ

23 лютого Національне антикорупційне бюро оголосило про підозру колишньому голові правління ПриватБанку Олександру Дубілету та голові департаменту фінансового менеджменту Олені Бичихіній

Про це розповіли джерела "РБК-Україна" у правоохоронних органах.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що НАБУ повідомило про підозри у розтраті понад 136,89 млн грн трьом високопосадовцям ПриватБанку.

Слідство встановило, що підозрювані за день до визнання "ПриватБанку" неплатоспроможним на підставі неправдивих документів виплатили понад 136,89 млн грн на користь страхової компанії, пов'язаної з кінцевими бенефіціарами банку.

Таким чином, наразі підозри оголошено: 

У НАБУ зазначили, що повідомлення про підозру Олені Бичихиній та Олександру Дубілету відправили поштою, адже вони відсутні за місцем проживання.

Читайте також: Підозру Яценку у справі ПриватБанку відмовився підписувати процесуальний прокурор, тому це зробила Венедіктова, - Бутусов

Їх звинувачують у розтраті чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах, та у службовому підробленні (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 28 ч.ч. 1, 2 ст. 366 КК України)

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо