Шукають способи, аби запустити кремлівську пропаганду, - Ткаченко заявив, що представники підсанкційних каналів створили нове ТОВ з капіталом 100 грн

Міністр культури Олександр Ткаченко заявив, що представники підсанкційних телеканалів 112 Україна, ZIK, NewsOne створили новий ТОВ "Медіахолдинг "Новини" з капіталом 100 грн

Про це він написав на своєму Telegram-каналі.

"Заборонена "трійка Медведчука", що називала себе "Медіахолдинг "Новини" натягнула нову маску. Створила ТОВ з такою ж назвою. Напевно, щоб РНБО та СБУ їх довго не шукали", - повідомив Ткаченко.

Він зазначив, що ТОВ зареєстровано 18 лютого – це буквально за два тижні після блокування цих антиукраїнських пропагандистських каналів в українському ефірі.

Так засновниками нового ТОВ є 100 осіб.

"Кожен з них "скинувся" на створення ТОВ по одній гривні. Таким чином, статутний капітал ТОВ "Медіахолдінг "Новини" – 100 грн. Схоже на те, що Медведчук і Ко шукають юридичні способи, аби знов запустити трансляцію кремлівської пропаганди в наш інформаційний простір. Проте, скільки нових ТОВок за 100 гривень не роби – суть не змінюється, а отже й увага з боку держави до їхньої "діяльності", - наголосив міністр.

Прізвища "акціонерів" можна переглянути тут.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb