Хацкевич оцінив, як змінилося "Динамо" після призначення Луческу

Колишній головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич заявив, що після того, як киян очолив Мірча Луческу, команда почала досягати позитивних результатів

Про це повідомляє SportArena.

За словами Хацкевича, за нового тренера гра "Динамо" не надто змінилася, проте кияни почали досягати позитивних результатів.

"Що змінилося? Результат. Команда вийшла в Лігу чемпіонів, лідирує в чемпіонаті - це, напевно, найголовніше. А сама гра? Важко за півроку щось кардинально поміняти. Футболісти практично всі ті ж залишилися. Так у кожного тренера вимоги свої, можливо, десь стало більше контролю м'яча. Але в моєму розумінні, контроль заради контролю. Треба виконувати завдання наставника, але найголовніше - це має приносити результат", - сказав Хацкеивч.

Білорус, який зараз очолює російський "Ротор" додав, що Луческу досягає успіху всюди, де працює.

"Луческу - тренер, який давав результат, де б він не працював. Десь краще у нього виходило, десь гірше, але тренер все одно приходить і хоче зробити, як можна краще. Було багато думок: хтось "проти", хтось "за". Але це фахівець з досвідом і з результатами. Думаю, на сьогоднішній день Луческу - той тренер, який потрібен "Динамо", - переконаний Хацкевич, який тренував "Динамо" з червня 2017-го до серпня 2019 року.

Наразі "Динамо" лідирує в чемпіонаті України та випереджає на 1 очко "Шахтар". Кияни продожують боротьбу в 1/16 фіналу Ліги Європи, де у першому матчі зіграли із бельгійським "Брюгге" у Києві внічию 1:1. Повторна гра відбудеться 25 лютого у Бельгії. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb