Український боксер Берінчик вирішив зірвати реванш Лопеса із Ломаченком

Українець Денис Берінчик заявив, що збирається у 2022 році зустрітися із американцем Теофімо Лопесом, який переміг Василя Ломаченка

Про це повідомляє Суспільне:Спорт.

За словами Берінчика, він сподівається зустрітися із Лопесом у 2022 році, коли стане офіційним претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації).

"Я думаю, що бій із Теофімо Лопесом відбудеться у 2022 році. Оскільки він є абсолютним чемпіоном світу, у нього є час відстоювати пояси з ким він хоче. А я поки що неофіційний претендент. Поки що не призначено бій, щоб я став офіційним претендентом. Я поки 3-й номер у рейтингу WBO і думаю, що це станеться у 2022 році", - сказав Берінчик.

На бій з Теофімо Лопесом також претендує інший українець – Василь Ломаченко, який у жовтні минулого року програв американцю у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) та вимагає у нього реваншу.

Навесні боксер зі США проведе поєдинок проти офіційного претендента на титул IBF (Міжнародної боксерської федерації) Джорджа Камбососа із Австралії.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb