Ф'юрі повідомив погані новини стосовно супербою із Джошуа

Британський важковаговик Тайсон Ф'юрі заявив, що переговори із його співвітчизником Ентоні Джошуа про бій за титул абсолютного чемпіона світу погано просуваються

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами Ф'юрі, Джошуа уникає поєдинку із ним, а переговори про організацію бою за звання абсолютного чемпіона світу перебувають на тій же стадії, що й рік тому.

"Я не налаштований оптимістично з цього приводу. Не думаю, що Ентоні хоче поєдинку, тому що він в будь-якому випадку програє. У них був цілий рік, щоб спробувати зробити наш бій. Такі факти. І станом на сьогодні ми не просунулися далі, ніж це було рік тому", - сказав Ф'юрі.

Водночас, він висловив переконання, що його зустріч із Джошуа рані чи пізно відбудеться.

"До того часу, коли я знову буду битися, можливо, в червні, мине вже півтора року поза рингом. Це явно не ідеально для підготовки до супербою. У будь-якому випадку, якщо поєдинку не буде влітку, то він все одно рано чи пізно відбудеться", - додав Ф'юрі.

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb