Колектив НТА засудив намір директора Любицького продати свій канал медіахолдингу підсанкційного нардепа Козака

Журналісти львівського телеканалу НТА засуджують продаж Романом Любицьким власного медіапроекта ексспівробітникам медіахолдингу "Новини" нардепа ОПЗЖ Тараса Козака

Про це йдеться в заяві колективу телеканалу НТА.

"Колектив телеканалу NTA засуджує рішення директора ПП "НТА - Незалежне Телевізійне Агенство" Романа Любицького продати власний телеканал "Перший Незалежний" ТОВ "Медіахолдингу Новини", яке 18 лютого створили 100 працівників "каналів Медведчука", - зазначили журналісти.

Колектив телеканалу заявив, що продаж їхнього медіа став повною несподіванкою для всіх працівників.

"Вважаємо неприпустимою будь-яку співпрацю зі структурами, які діють для інтересів країни-агресора Росії. Цю позицію ми неодноразово публічно озвучували та будемо робити це й надалі в ефірах наших проєктів", - додали у ЗМІ.

Читайте також: Співробітники каналів Медведчука стали власниками телеканалу "Перший незалежний"

На телеканалі зазначили, що Роман Любицький - лише юридично дотичний до телеканалу NTA та не має жодного впливу на редакційну політику каналу.

"Він є директором ПП "НТА - Незалежне Телевізійне Агенство", яке володіє ліцензією на телевізійне мовлення. А увесь контент для телеканалу створює інша юридична особа. Ще у жовтні 2019-го створили продакшн ТзОВ "НТА+", засновниками якого є Віталій Крутяков та Наталія Струк, а працівниками - творчий колектив телеканалу NTA. Саме цей продакшн здійснює виробництво телевізійного контенту, який розміщує на телеканалі NTA, всеукраїнському етері телеканалу Еспресо та у соцмережах", - наголосили журналісти.

Колектив телеканалу вимагає від власників негайної реакції та звільнення Романа Любицького.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо