Офіс президента та представники "Слуги народу" періодично пропонують "Голосу" об'єднатися в коаліцію, - Рудик

Представники партії "Слуга народу" та Офісу президента періодично ведуть перемовини з лідером партії "Голос" Кірою Рудик щодо можливого об'єднання в коаліцію

Про це заявила сама Рудик у інтерв'ю Інтерфаксу-Україна.

"Зі мною циклічно хтось веде переговори, щоб ми приєдналися (до коаліції, - ред.). Час від часу на мене виходять представники або Офісу (президента, - ред.) , або партії "Слуга народу" з переговорами про те, де ми можемо об'єднати наші зусилля", - розповіла нардеепка.

Вона наголосила, що "Голос" завжди підтримує дії влади, які "є правильними для країни".

Читайте також: Порошенко готовий очолити уряд, але для цього потрібні позачергові вибори, - Турчинов

Рудик звернула увагу на останні кроки президента Володимира Зеленського, які викликають у команди "Голосу" "великі сподівання". (йдеться про два останніх рішень РНБО щодо Медведчука та його каналів, - ред.)

"Це дійсно системні, проукраїнські, державні кроки, які ми підтримуємо, і я щиро рада, що він їх робить. Коли ми бачимо такі кроки, то говоримо: "О, можливо, з цього щось вийде!". Але подивимося, якими будуть наступні, тому що це мають бути не два-три випадкові державні рішення, а результат певного плану. Тоді й говоритимемо", - зазначила вона.

На запитання, які посади в уряді могли б обійняти представники "Голосу" в разі входження до коаліції, Рудик відповіла: "Якщо буде кілька напрямів, де ми можемо повністю втілити заплановані реформи, то ми готові взятися за це й робити".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb