Після справи Микитася на угоду зі слідством з НАБУ не погодиться ніхто, - Денисенко

Після справи екснардепа та забудовника Максима Микитася такий інструмент як "угода зі слідством" з Національним антикорупційним бюро зник як такий

Таку думку висловив народний депутат VIII скликання Вадим Денисенко в ефірі програми "Змістовно з Єгором Чечериндою" на Еспресо.TV.

"Якщо говорити про Микитася, то після цієї справи такий інструмент, який був в НАБУ, як "угода зі слідством" зник як такий. Адже, де-факто Микитась пішов на угоду зі слідством та дав свідчення проти низки людей, в тому числі і проти Татарова. Після цього НАБУ не змогли захистити свого ключового свідка в цій справі. Крім цього, коли затримували Микитася спецназ НАБУ, з прямої вказівки керівника НАБУ Артема Ситника, дозволив його затримати. Після цього будь-яка людина, яка планувала чи думала йти на співпрацю з НАБУ, не буде цього робити. Через те, що керівник НАБУ не дотримується свого слова і сама структура ніяк не захищає своїх свідків", - пояснив Денисенко.

Вадим Дениско додав, що для покращення антикорупційної системи України, на його думку, на сьогоднішній день є лише один спосіб - звільнення Артема Ситника.

"Структура НАБУ досить недосконала. А маючи такого керівника - зовсім неефективна. Тому чим швидше буде звільнений керівник НАБУ Артем Ситник, тим краще буде для антикорупційної політики держави", - додав Денисенко.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb