Усику пообіцяли багато проблем у бою за чемпіонський титул

Шведський важковаговик Отто Валлін заявив, що британець Джо Джойс створить українцю Олександру Усику великі проблеми у поєдинку за звання "тимчасового" чемпіона WBO

Про це Валлін заявив у інтерв'ю YouTube-каналу Pep Talk UK.

За словами шведа, який у 2019 році програв за очками британцю Тайсону Ф'юрі, Джо Джойс здатен створити Олександру Усику серйозні проблеми у бою за титул "тимчасового" чемпіона світу за версією WBO (Всесвітньої боксерської організації) у надважкій вазі, тому результат їхнього поєдинку далеко не очевидний.

"Поєдинок Усика проти Джойса точно буде хорошим. Я дивився їх аматорський бій в WSB. Це був відмінний поєдинок. У Джойса не було багато досвіду, коли він вийшов в ринг з Усиком. Я знаю, що Джо володіє чудовим мотором. Я думаю, що в 12-раундовому бою Джойс створить Усику багато проблем", - переконаний Валлін.

За його словами, 35-річний британець став набагато досвідченішим, у порівнянні з поєдинком восьмирічної давнини у Всесвітній серії боксу, в якому він зазнав поразки.

"Джойс немолодий, але, він був не дуже досвідченим, коли бився з Усиком. Я вважаю, що зараз, виступивши на Олімпіаді і добре показавши себе в профі, він став більш досвідченим. Так що мені здається, що в цьому бою може статися що завгодно", - сказав Валлін.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO. Джо Джойс займає друге місце у рейтингу організації.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb