Справа ПриватБанку: Венедіктова не знає, звідки вийшов "злив" інформації про підозру Яценку

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова розповіла, що не знає, звідки вийшов "злив" інформації про підозру експершому заступнику голови правління Приватбанку Володимиру Яценку

Про це вона повідомила в ефірі одного з телеканалів, передає "Українська правда".

"Те, що виток стався – це факт, і я вам хочу сказати, як людина, яка 11 місяців у прокуратурі, так, як інформація розповсюджується в правоохоронних органах, я думаю, не розповсюджується ніде. Тому, чи знали ми, що може бути виток, звичайно, знали. Тому в "капсулі" тримали все. Чому я швидко підписала підозри, тому що якщо інформацію знають більше, ніж довірена кількість осіб, дійсно, таке може статися", - сказала Венедіктова.

Вона сказала, що поки не знає, звідки вийшов "злив" інформації – з Генпрокуратури, НАБУ чи САП.

  • Нагадаємо, 22 лютого у "Борисполі" НАБУ посадило чартер Дніпро-Відень з експосадовцем ПриватБанку Володимиром Яценком, який вирушив до Австрії менш ніж за годину після підписання йому підозри.
  • Фігурант справи ПриватБанку намагався втекти до Австрії через "злив" планів правоохоронців, заявила генеральний прокурор України Ірина Венедіктова.
  • Згодом, Вищий антикорупційний суд заарештував колишнього високопосадовця ПриватБанку Володимира Яценка до 22 квітня, з можливістю внесення застави.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо