У Чернівцях назвали причину пожежі у лікарні для хворих на COVID-19

Причиною пожежі у лікарні для хворих на коронавірус у Чернівцях, внаслідок якої загинула одна людина, стало недотримання вимог пожежної безпеки одним із пацієнтів

Про це повідомляє Чернівецька міська рада у facebook.

За даними місцевої поліції причиною пожежі в міській лікарні №1 стало недотримання вимог пожежної безпеки одним з пацієнтів. Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

За словами начальниці управління забезпечення медичного обслуговування в сфері охорони здоров’я міської ради Наталії Калмикової, у відділенні, під час пожежі, перебувало 30 людей. В палаті, під час загорання було 4 пацієнта, двоє з яких не постраждали зовсім.

Чоловіку, який помер під час пожежі, було 76 років. Інший постраждалий – 77-річний чоловік, при свідомості, знаходиться в реанімаційному відділенні з 70% опіків тіла.

"Чоловік помер не від опіків. Його ліжко не постраждало під час пожежі. Найбільше постраждав саме той чоловік, який зараз в реанімації, а загиблий ще до пожежі був у дуже важкому стані, з дуже поганою сатурацією, тому, скоріш за все він задихнувся", – розповіла Калмикова.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb