Укрзалізниця пояснила, що тепер робити з квитками на потяги до карантинної Франківщини

"Пасажири з квитками до чи з Івано-Франківщини зможуть їхати за графіком до 6 березня включно"

Такими словами починається оприлюднена сьогодні, 27 лютого 2021 року, заява Укрзалізниці з приводу подальшого сполучення з Івано-Франківською областю, де зараз найвищий в Україні рівень захворюваності на коронавірус, передає Еспресо.TV.

"Згідно з постановою #154 Кабінету Міністрів України від 24 лютого, Укрзалізниця з 7 березня і до кінця дії посиленого карантину в Івано-Франківській області призупинить висадку та посадку пасажирів у регіоні. Наголошуємо, що до 6 березня включно усі пасажири з придбаними квитками зможуть без перешкод дістатися місця призначення залізницею", - йдеться у повідомленні.

Укрзалізниця призупинила продаж нових квитків на поїзди, що прямують до Івано-Франківщини та зворотно, але не скасовує регулярні рейси та не обмежує висадку/посадку пасажирів до дати, вказаної постановою КМУ.

При цьому пасажирам, які планують гірський відпочинок у перший весняний вікенд, пропонуються альтернативні маршрути на курорти Закарпаття чи Львівщини, а саме до станцій Ясіня, Кваси, Рахів, Воловець, Сколе, Славсько. 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb