Чоловіка Єлизавети ІІ принца Філіпа перевели до госпіталю Святого Варфоломія

Медики перевели 99-річного чоловіка королеви Великої Британії Єлизавети ІІ - принца Філіпа до госпіталю Святого Варфоломія у Лондоні для продовження лікування

Про це повідомляє Sky News.

"Герцог Единбурзький був сьогодні переведений з госпіталю імені короля Едварда VII до госпіталю Святого Варфоломія, де лікарі продовжать лікувати його інфекцію, а також проводити тести та нагляд у зв’язку з вже існуючою патологією серця", - йдеться у заяві Букінгемського палацу.

У королівській родині також додали, що нині принц Філіп добре себе почуває, і залишиться у лікарні щонайменше до кінця цього тижня.

Нагадаємо, герцог Единбурзький Філіп був шпиталізований до госпіталю імені короля Едварда VII у Лондоні ввечері у вівторок, 16 лютого, з превентивною метою після появи в нього ознак поганого самопочуття.

Згодом у нього виявили інфекцію.

10 червня принцу Філіпу виповнюється 100 років — він старший за королеву на п’ять років. 22 липня минулого року він офіційно передав один зі своїх титулів дружині принца Чарльза Каміллі, герцогині Корнуолльскій. Це був перший офіційний робочий вихід принца Філіпа з моменту його відходу від справ у 2017 році.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb