Питання взаємодії із НАБУ, САП, Офісом генпрокурора та СБУ передоручили мені, - Смирнов

За словами заступника голови Офісу президента Андрія Смирнова, він став опікуватися правоохоронними органами після того як Олег Татаров отримав підозру від НАБУ

Про це заступник голови Офісу президента Андрій Смирнов заявив у інтерв'ю "Цензору".

Смирнов у інтерв'ю зазначив, що спілкується з Олегом Татаровим "виключно з робочих питань". На питання журналістів, чи обговорював він з Татаровим підозру від НАБУ та САП, Смирнов зазначив:

"Я взагалі уникаю спілкування про цю справу. Нещодавно були внесені зміни у розпорядження щодо розподілу обов’язків. Питання взаємодії із НАБУ, САП, органами прокуратури, СБУ передоручили мені. Тому для уникнення у діях Татарова потенційного можливого конфлікту інтересів ми не обговорюємо обставини цього кейсу."

Читайте також: Суд не продовжив строки розслідування у справі по крадіжці 80 млн грн на квартирах для Нацгвардії, фігурантом якої є Татаров

Водночас заступник голови ОПУ не став коментувати відмову Татарова відсторонитись від справ на час розслідування:

"Питання, чому він не напише клопотання про відсторонення на час проведення досудового розслідування, слід поставити самому Олегові. Це особисте та індивідуальне ставлення до обставин справи. Він неодноразово під будівлею суду робив заяви про те, що доведе свою невинуватість. Стратегію самозахисту людина обирає самостійно."

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо