"Сінево" – номер один серед усіх приватних лабораторій у діагностиці ковіду, - топменеджер "Сінево" про результати роботи лабораторії

Про це розповіли топ-менеджери найбільшої в Україні мережі лабораторій "Сінево Україна" Микола Скавронський та Микола Бутенко

Повідомляє LIGA.net.

"З початку пандемії Сінево вже виконало понад 250 000 ПЛР-тестів і 270 000 сумарно досліджень на антиген та антитіла. "На сьогодні ми – номер один серед усіх приватних лабораторій в діагностиці ковіду. Але головне – не кількість, а прибуток. А прибутку тут немає, тому що ковід – це для нас скоріше соціальна відповідальність, аніж бізнес", – додав Скавронський.

Крім того, Сінево було закуплено 50 000 високоточних американських ПЛР-тестів, які "чекають свого часу, оскільки ці системи визначають і британський, і південно-африканський, і бразильський штами. Це підтверджено документально", – додав Микола Бутенко, директор з розвитку Сінево.

Також комерційний директор Микола Скавронський підкреслив, що Сінево не платить "відкати" лікарям та розповів, на що компанія витрачає зекономлені гроші.

"У 2020 ми зайняли близько 25% приватного лабораторного ринку. Це менше, ніж у 2019-му, коли було близько 30%. Щороку ми ростемо повільніше, ніж конкуренти, і втрачаємо частку ринку, тому що не використовуємо механізм "грошової мотивації лікарів". Йдемо в інші канали комунікації – на ТВ, зовнішню рекламу, в діджитал. Просто перенаправляємо на рекламу частину маркетингового бюджету, який могли б, як інші, роздавати лікарям", – розповів Скавронський.

"Я нікого не засуджую, платіть лікарям – це не злочин, якщо все оформити легально з точки зору податків. Але це порушує правила медичної етики. Ми не можемо порушувати навіть етичні принципи, тому що торгуємося на біржі. Репутація важливіше, ніж оборот", – пояснив Скавронський.