У матчі проти "Інгульця" було жахливе поле, коли грали з "Динамо" - воно взагалі пливло: гравець "Десни" Мостовий у "Футбольному форматі"

Захисник чернігівської "Десни" Андрій Мостовий розповів про жахливий стан футбольних полів після зимової паузи в чемпіонаті України

Про це він сказав в ексклюзивному інтерв’ю програмі "Футбольний Формат" на телеканалі "Еспресо".

Мостовий зізнався, що він не скаржиться на стан полів, адже команди були в рівних умовах. 

"Цього вечора грали на жахливому полі (газон стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського). Коли була зустріч з "Динамо" - взагалі пливло, було м’яке. Але гріх скаржитись, ми грали із суперником у рівних умовах. "Інгулець" грав зі сильними командами. Ми налаштовувалися серйозно. Коли забили перший гол, стало легше у захисті. Потім другий, третій... Гра для "Десни" склалася за ідеальним сценарієм. Перший гол - це, на мою думку, ключовий момент матчу. Після нього відразу спала напруга, команда почала діяти більш розкуто", - сказав Андрій Мостовий в інтерв’ю "Футбольному формату".

У цьому сезоні 33-річний Мостовий провів за "Десну" 16 матчів, забив 1 м'яч і віддав 1 результативну передачу. Футболіст виступає на позиції лівого захисника.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb