На шляху до реваншу Ломаченка із Лопесом виникла критична перепона

Американський боксер Теофімо Лопес вирішив розірвати контракт із промоутером Бобом Арумом, який також веде справи українця Василя Ломаченка

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами Лопеса, він веде переговори із Top Rank про розірвання контракту. Це робить практично неможливим організацію його реваншу із Ломаченком. У проведенні другого бою між українцем та американцем був не надто зацікавлений навіть Боб Арум, а коли боксери опиняться у різних промоутерських компаніях звести їх на рингу стане ще важче.

"У Top Rank дали мені зрозуміти, що ми можемо розірвати наш контракт. На цьому тижні зустрінемося з юристами. Після наступного бою або після двох поєдинків я стану вільним агентом", - розповів Лопес.

Рішення американця розірвати контракт із Арумом, пов'язують із фінансовими умовами контракту. Після перемоги над Ломаченком прописаний мінімальний гонорар Лопеса зріс до$1,25 млн, а до цього він складав лише $150 тис. Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі переконаний, що заслуговує на більше.

У жовтні 2020 року Теофімо Лопес здолав Василя Ломаченка в поєдинку за титули WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb