Це огидно: Фани зацькували команду "Формули-1" через російський прапор на боліді

Вболівальники "Формули-1" розкритикували команду "Хаас" за російський прапор, який з'явився на новому боліді

Дописи з'явилися під знімками нового боліда "Хаас", опублікованими "Формулою-1" у twitter.

Фани почали обурюватися після того, як 4 березня команда представила болід на сезон-2021, дизайн якого виконаний в стилі російського прапора. Рішення у дизайні пов'язано із тим, що цього року за "Хаас" виступатиме росіянин Микита Мазепин.

Just P: "Мазепіну не можна виступати під російським прапором, але все гаразд, адже вся машина "Хаас"- це російський прапор!"

Callum Ackroyd: "На щастя, ми будемо бачити цю машину тільки коли Мазепін в кого-небудь вріжеться, або коли його будуть обганяти на коло решта пілотів".

Colabiert: "Російський прапор же заборонений на міжнародних змаганнях, хіба можна використовувати прапор цієї країни на одязі спортсмена або його машині?"

Prefect Purple: "Хаас" таким чином заявляє, що повністю згоден з діями Микити Мазепіна, а також підтримує використання допінгу і брехні в спорті. Відмінна компанія, 10/10".

Inkemg: "Я засмучена. "Хаас" підписав жахливого пілота, який не заслуговує бути в "Формулі-1", а тепер нам показують машину, яка просто є гігантським російським прапором. Так, у команд є спонсори, але я щось не бачу у "Феррарі" американського прапора на всю машину, або малайзійського у "Мерседес".

Rommin Anrade: "Це виглядає так ... жахливо! Мені дуже шкода Міка Шумахера, йому доведеться сидіти за кермом не просто огидного боліда, але ще й боліда, який огидно виглядає".

Tommy Knapy: "Якби вся команда була російською, я був би не проти. Але "Хаас" з Америки, і єдина причина, з якої на боліді є російський прапор - це батько Мазепіна та його гроші. Уявіть, що британець виступає під французьким прапором. Це ж дурість! "

Sonic Gamer: "Вау. "Хаас" перетворюється з моєї улюбленої команди в команду, яку я починаю ненавидіти. Це сумно".

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb