Кадиров просить у ФБР $250 тис. готівкою за фото з Пригожиним

Глава Чечні Рамзан Кадиров вирішив пожартувати над ФБР. Він опублікував фото з російським бізнесменом Євгеном Пригожиним, якого раніше оголосили в розшук, і зажадав 250 тисяч доларів винагороди за повідомлення про його місцезнаходження

Про це повідомляє Telegram-канал Кадирова.

"Я дізнався, що за інформацію про знаходження петербурзького бізнесмена Євгена Пригожина ФБР готове виплатити аж 250 тисяч доларів. Упустити таку щедру винагороду було б нерозумно, тому офіційно заявляю: Євген Пригожин знаходиться у мене в гостях в Грозному. З почуттям виконаного громадянського обов'язку готовий безсоромно отримати заслужену премію, але з однією умовою - візьму тільки готівкою".

Кадиров додав, що віддає перевагу валізі з купюрами по 20 доларів готівкою, бо його "іноземні рахунки з мільйонами доларів були заблоковані через санкції Євросоюзу і США".

Після передачі грошей Кадиров обіцяє "повідомити точне місцезнаходження" Пригожина: "в даний момент він поруч зі мною і навіть не підозрює, що його чекає подорож в країну ковбоїв".

Нагадаємо, 26 лютого Федеральне бюро розслідувань США оголосило в розшук російського бізнесмена Євгена Пригожина, відомого як "шеф-кухар Путіна". Бюро також оголосило винагороду розміром до 250 тисяч доларів за відомості, які можуть привести до арешту Пригожина.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresot