Лопес звинуватив промоутера Ломаченка у спробі "обікрасти" його перед чемпіонським боєм

Американський боксер Теофімо Лопес заявив, що його промоутер Боб Арум, який також веде справи українця Василя Ломаченка, намагався зірвати торги перед його чемпіонським боєм

Про це повідомляє vRINGe.com.

За словами Теофімо Лопеса, перед торгами за право організувати його бій із австралійцем Джорджем Камбососом, представник компанії Боба Арума Top Rank звертався до промоутера Едді Хірна та стрімінгового сервісу DAZN із вимогою не брати у них участь.

"Я чув, що із Top Rank надіслали листа DAZN, з вимогою не робити ставку. Цьому є докази. Я вважаю, вони намагалися натякнути їм, що хочуть провчити мене. Але, вони не розраховували на участь Triller. Ми не мали наміру робити нічого поганого, щоб Top Rank виглядав кепсько. Вони зробили це самі", - сказав Лопес, який неодноразово висловлював невдоволення розміром своїх гонорарів у Top Rank та заявив про намір розірвати контракт із Арумом.

Американський боксер додав, що вдячний Хірну за те, що він відмовився від претензій Top Rank.

"Я знімаю капелюха перед Едді Хірном. У майбутньому між нами може бути співпраця. Я не спалюю мости, він також не спалює", - запевнив Лопес.

Торги за право організувати бій між Лопесом та Камбососом за звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі (до 61,2 кг) виграла компанія Triller Fight Club. Американець отримає за цей поєдинок $4 млн.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb