Промоутер розповів, коли визначиться доля бою Усика із британським важковаговиком

Промоутер Джо Джойса Френк Воррен заявив, що про поєдинок британця проти українця Олександра Усика буде оголошено на наступному тижні

Про це Воррен заявив у інтерв'ю iFL TV.

За його словами, наразі між командами Усика та Джойса продовжуються переговори, а домовленість між боксерами має бути досягнена на наступному тижні. Якщо цього не станеться, будуть оголошені торги за право на організацію поєдинку за титул "тимчасового" чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBO (Всесвітньої боксерської організації).

"Ми ведемо перемовини, все ще перебуваємо на етапі переговорів. Сподіваюся, ми прийдемо до того, до чого повинні прийти, щоб влаштувати цей поєдинок. Ми спілкуємося, і я сподіваюся, що домовимося про бій. Я думаю, ми про все дізнаємося десь на наступному тижні. Якщо ми не зможемо домовитися, то тоді вони відправлять бій на промоутерські торги", - сказав Воррен.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO, яким володіє Ентоні Джошуа. WBO санкціонувала його бій за "тимчасовий" пояс проти другого номера рейтингу організації Джо Джойса, аби зробити можливим поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу між британцями Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb