В Укрспецекспорті назвали "підігруванням агресору" повідомлення про закупівлю для ЗСУ списаних радянських боєприпасів

Державна компанія "Укрспецекспорт" назвала повідомлення про закупівлю Україною за кордоном списаних радянських боєприпасів "підігруванням агресору у проявах гібридної війни з метою дискредитації української армії та спецекспортерів"

Про це йдеться у заяві на сайті Укрспецекспорту.

"Державна компанія «Укрспецекспорт» підтримує позицію Міністерства оборони України та заявляє про недопустимість інсинуацій та політиканства навколо державних оборонних закупівель, а розповсюдження подібних матеріалів вважаємо підігруванням агресору у проявах гібридної війни з метою дискредитації української армії та спецекспортерів", - заявили в Укрспецекспорті.

Компанія стверджує, що боєприпаси надійшли "в належному технічному стані та у тарі, придатній до використання", а також пройшли перевірку як Укрспецекспортом, так і "авторитетним міжнародним експертом за результатами фізико-хімічних випробувань сертифікованою лабораторією".

"Виконуючи Контракт, Компанія провела обов'язкову перед-відвантажувальну інспекцію, та надала Замовнику всі необхідні матеріали і документи щодо стану та відповідної якості всіх компонентів та продукції, яка була поставлена в Україну. ... Якість цих виробів перевірена та підтверджена сертифікатом якості, виданим відповідним авторитетним міжнародним експертом за результатами фізико-хімічних випробувань сертифікованою лабораторією", - зазначили в Укрспецекспорті.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb