Влада Зеленського зацікавлена, щоб українці були бідними, - Княжицький щодо законопроєктів про гральний бізнес

Нардеп фракції "Європейська Солідарність" Микола Княжицький заявив, чим біднішими будуть українці, тим більше представники влади Володимира Зеленського зароблять на гральному бізнесі

Про це він заявив у коментарі журналістам у кулуарах ВР 4 березня, передає Еспресо.TV.

Княжицький зауважив, що з економічної точки зору, гральний бізнес завжди розвивається ефективно в тих країнах, які бідні.

"Чим біднішою стає країна, тим більше людей стає залежними й сподівається на якусь удачу. Тим більше людей іде у ці зали, тим більше людей витрачає свої гроші на ігри азартні. А люди, які хочуть на цьому заробити, вони по суті заробляють на бідності. Тому ця влада Зеленського зацікавлена, щоб українці були бідними", - наголосиві він.

Нардеп зазначив, чим біднішими будуть українці, тим більше представники цієї влади зароблять на гральному бізнесі.

"Лише з цією метою їм це потрібно. Для цього їм потрібно, щоб гральний бізнес був доступний всюди, в кожній забігайлівці, кожному готельчику. Тому що люди, які в розпачі, сподіваючись хоча б на якусь удачу, туди легко прийдуть. А це величезний оборот тіньових коштів. Можна враховувати чи не враховувати. Ці кошти не фіксуються належним чином Міністерством фінансів. Немає електронної системи. Тому, звичайно, вони зацікавлені заганяти народ у бідність і на цьому заробляти", - додав Княжицький.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb