Михайло Поплавський презентував новий кліп на пісню “Приречений на любов”

Запальний балет, танець в бокалі та червоний ретро-кабріолет. Усе це в новому кліпі Михайла Поплавського на легендарну пісню “Приречений на любов”. Він про галантність, сексуальність та веселощі.

“Мені приємно сьогодні, шо ми українські проєкти створюємо та лобіюємо. Я приречений на любов. Хто проти цього? Кожен з вас приречений на любов. Віра, надія, любов завжди зігрівають душу. Тому я хотів би просто, щоб ця пісня називалася  “Ми всі українці приречені на любов”. Кліп надихає, підіймає настрій та допомогає дивитися з оптимізмом у майбутнє”, - зазначив на презентації кліпу Михайло Поплавський.

Режисерка-постановниця Катя Царик та режисер Євгеній Тимохін створили оновлену історію в стилі голлівудських мюзиклів 20-х років. Крім того, у кліпі вони використали сучасні технології 3D-віртуальної реальності, LED cube  та багато інших.

https://www.instagram.com/p/CMA7wgapfV6/?utm_source=ig_web_copy_link

Катя Царик відзначила, що Михайло Михайлович — витривалий актор, головну роль відіграли його енергетика та харизма, він чудово відчуває режисера і дає можливість творити.

Юрій Король став оператором-постановником кліпу. Разом з усією знімальною командою він створив спеціальну бурлескну атмосферу: поєднання галантності, веселощів та сексуальності.  На думку режисерів та сценаристів, така стилістика дуже підходить Михайлу Михайловичу і цій пісні.

 

А от співачка Наталія Валевська наголосила на потужній енергетиці кліпу. “Майже в кожному номері динаміка. Використовуються такі яскраві костюми, де підкреслена чуттєвість і витончена жіночність. Стиль Голлівуду – це дуже красиво. І кокетство було і сексуальність. У тому плані, що Михайло Михайлович казав, що в кліпі цього не було. Звичайно, воно було. По-перше, дівчата з декольте, красиві довгі ноги. А потім ще ось цей танець в чаші спеціальній. Це було дуже вишукано”.

Новий подих в музичній індустрії. Так говорить про ребрендинг кліпу Михайло Поплавський. А найголовніше – ця музика призначена для всіх. Сексуальність та позитив створюють епатажність. Усе це й заряджає на створення нових кліпів.

“Феномен Михайла Поплавського в тому, що він добра людина, в тому, що він боєць. Тому що він любить Україну, в тому, що він любить людей і він думає завжди про те, що він зможе після себе залишити.  А це вже історія - його пісні. Щодо кліпу, то це дуже красиво та ефектно. Гарні декорації, костюми. Це завжди буде актуальним”, - каже співачка Катерина Бужинська.

На цьому кліпі Михайло Поплавський пообіцяв не зупинятися. У планах - ще три відеороботи на найвідоміші хіти. Це  - “Забава”, “Любов у серці маю” та “Я твій Міша”.