Україна розслідуватиме справи щодо Коломойського незалежно від розвитку ситуації з санкціями США, - Корнієнко

За словами першого заступника голови фракції "Слуга народу" Олександра Корнієнка, санкції США не впливають на розслідування справ в Україні, зокрема - щодо ПриватБанку

Про це голова політичної партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

У депутатській фракції "Слуга народу" переконані, що розслідування справ, пов'язаних з олігархом Ігорем Коломойським триватиме в Україні незалежно від того, як будуть розвиватися події в зв'язку оголошенням санкцій США проти нього.

"Незалежно від того, як будуть розвиватися події з американськими санкціями, розслідування справ, пов'язаних з Коломойським, в Україні продовжиться. Це стосується і ПриватБанку, і інших історій. Офіс Генерального прокурора і НАБУ плідно працюють в тих виробництвах, які є", - заявив Корнієнко.

Читайте також: "Кокаколу ідьош піть?": Соцмережі реагують на санкції США Коломойському

Глава партії "слуг" зазначив, що США накладенням санкцій фактично показали, що "не хочуть бачити Коломойського і членів його сім'ї та пов'язаних осіб в своїй країні" і разом з тим дали зрозуміти всім, для кого важливі відносини з США, що "з Коломойським небажано мати справу".

При цьому Корнієнко також підкреслив, що деолігархізація для президента Володимира Зеленського - не порожнє слово, тому "Медведчук, Порошенко, Коломойський або будь-мільярдер повинен розуміти, що тепер він живе за загальними для всіх законним правилам".

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо