На Львівщині викрили банду, учасники якої представлялись поліцією та вимагали гроші від наркозалежних

5 березня поліція "по гарячих слідах" затримала банду: рецидивісти розділились на дві групи - перша продала чоловіку наркотики, а друга, представившись правоохоронцями, затримала його та вимагала хабар у $10 тис.

Про це повідомляє поліція Львівщини.

Правоохоронці по гарячих слідах затримали банду з 4 рецидивістів. 

Зазначається, що діяльність банди організував "смотрящий" за Личаківською в'язницею. Там він із числа засуджених підібрав 4 учасників групи. Усі бандити - місцеві мешканці, неодноразово засуджені за майнові та пов’язані з наркотиками злочини.

"Після звільнення з місць позбавлення волі вони об’єдналися для "роботи". Спеціалізувалися на вимагання коштів з громадян, навіть організовували їх викрадення. Також у поле зору зловмисників потрапляли наркозалежні особи", - додали в поліції.

Банду затримали після викрадення чоловіка. Рециивісти продали жителю Рівненщини наркотики, після чого "затримали" його та вимагали хабар у $10 тис.

Під тиском бандитів, чоловік попросив свою дружину перерахувати на їхній рахунок частину коштів – 25 тис. грн.

"5 березня поліцейські затримали учасників угруповання по «гарячих» слідах. У зловмисників вилучили імітаційне посвідчення поліцейського, кайданки та гроші", - зазначили правоохоронці.

Слідчі повідомили затриманим про підозру, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. 

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо