Промоутер пояснив, чому бої Усика зникли з телеканалу "Інтер"

Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк заявив, що промоутерська компанія припинила співпрацю з телеканалом "Інтер" та уклала контракт із сервісом Мegogo, аби крокувати у ногу з часом

Про це Олександр Красюк заявив у інтерв'ю Чемпіону.

За словами Олександра Красюка, який є промоутером колишнього абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі (до 90,7 кг) Олександра Усика, боксерські трансляції у світі вже давно перейшли на цифрові платформи, тому K2 Promotions вирішила бути у тренді.

"Мegogo - це не телеканал. Це цифровий сервіс доступу до контенту. Бокс в Америці та Британіі перейшов саме на такий формат “мовлення”.  Американська компанія Top Rank співпрацює з ESPN, Matchroom з DAZN та Sky Sports, Queensberry з BT Sport. І відтепер K2 з Megogo. Наша співпраця - це крок у майбутнє. Це капітальне розширення інструментів спілкування зі споживачем. Тому гроші тут не відіграють головну роль. За цей короткий період співпраці ми вже отримали підтвердження правильності свого рішення. А телеканал “Інтер”  - це довгий час наш надійний партнер, якому ми безмежно вдячні за 12 років плідної співпраці.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb