Бій Усика проти британського важковаговика опинився під загрозою зриву

Поєдинок українського важковаговика Олександра Усика проти британця Джо Джойса за титул "тимчасового" чемпіона світу WBO може не відбутися

Про це заявив промоутер українського боксера Олександр Красюк у інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV.

За його словами, наразі переговори про зустріч Олександра Усика із Джо Джойсом за "тимчасовий" титул WBO (Всесвітньої боксерської організації) навіть не розпочиналися, оскільки бій між британцями Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу досі не підтверджено.

"Бій між Джошуа та Ф'юрі не підтверджений, тоді як можна зробити поєдинок за тимчасовий титул? Тільки після їх підтвердження нам прийде лист від WBO, що чемпіон не може захищати пояс через участь в бою за звання абсолютного чемпіона. Думаю, організація вибере такий сценарій. Переговори з представниками Джойса не починалися, було лише дві-три розмови", - розповів Красюк.

Він додав, що наразі взагалі не впевнений, що бій Усик – Джойс відбудеться.

"Де бій між Усиком і Джойсом відбудеться? Я без поняття. Навіть не впевнений, що поєдинок взагалі відбудеться. У мене є відчуття, що бій між Джошуа та Ф'юрі пройде нескоро. І Ентоні доведеться відмовитися від пояса або ж битися з Усиком", - сказав Красюк.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO, яким володіє Ентоні Джошуа. WBO санкціонувала його бій за "тимчасовий" пояс проти другого номера рейтингу організації Джо Джойса, аби зробити можливим поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу між Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb