Ні грошей, ні чемпіонського бою: промоутер заявив, що WBO обібрала Усика

Промоутер Олександр Красюк заявив, що рішення WBO призначити Олександру Усику бій за "тимчасовий" титул є несправедливим

Про це Красюк заявив у інтерв'ю YouTube-каналу iFL TV.

За його словами, команду Олександра Усика обурило рішення WBO (Всесвітньої боксерської організації) санкціонувати бій між британцями Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі, а українцю призначити поєдинок за "тимчасовий" титул проти Джо Джойса із Великої Британії.

"Олександр Усик - єдина сторона, яка не отримала жодної вигоди в цій ситуації. Як обов'язковий претендент він не отримав своє право побитися за титул, взяти відступні або битися з Ентоні Джошуа за великі гроші. Він отримав можливість побитися з Джойсом, який ніколи не був в черзі, але раптово з'явився за кілька тижнів до того, як WBO анонсувала бій", - сказав Красюк.

Він додав, що Усик був розчарований таким рішенням.

"Він сказав, що якщо треба, він поб'ється з Джойсом, але це не те, чого ми очікували", - констатував Красюк.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO, яким володіє Ентоні Джошуа. WBO санкціонувала його бій за "тимчасовий" пояс проти другого номера рейтингу організації Джо Джойса, аби зробити можливим поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу між британцями Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb