"Справа Шеремета завжди перебувала у політичній площині", - Кузьменко

Підозрювана у цій справі Юлія Кузьменко каже: нових доказів вини волонтерів і учасників ООС слідство не знайшло. А існуючі докази - постійно зменшуються

Про це вона заявила в ефірі програми "Головне" телеканалу "Еспресо", передає "Еспресо.Захід".     

"Мені здається, що ніхто вже не знає, що з цією справою робити.З розглядом матеріалів справи доказів стає все менше й менше. Те, що зараз розглядається у суді, піддається критиці з боку захисту. Ми бачимо дивні речі. Те, як, наприклад, відбувався огляд місця, де відбувалися події (де загинув Шеремет). Протягом 11 днів повинен був бути огляд вулиць і будинків (із записів. – Ред.) зовнішніх камер спостережень. Фотографії були прикладені, але ці фотографії зроблені з Google Vue (містять мітку Google Vue). Таких-от казусів дуже багато у цій справі", - зауважила Кузьменко.

За її словами, "нові докази не те, що не з'являються. Вони все зменшуються й зменшуються".

"Справа Шеремета зі самого початку не перебувала у юридичному полі. Вона перебувала у політичній площині. Мабуть, з цієї політичної площини її вже не знають, як вивести. Юридичних підстав залишати Андрія (Антоненка, ще одного підозрюваного у цій справі – ред.) за ґратами, продовжувати якісь запобіжні заходи немає. Як з цієї ситуації тепер вийти? Мені здається, що ніхто вже не знає, що з цією справою Шеремета робити", - підсумувала обвинувачена у вбивстві журналіста медик і волонтерка.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb