Шмигаль надав низку доручень щодо перевірки якості та легальності обігу пального в Україні

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль надав низку доручень для боротьби з нелегальним обігом пального в Україні

Про це прем'єр-міністр України Денис Шмигаль написав у Facebook.

"Активізуємо діяльність міжвідомчих робочих груп в областях для проведення заходів із метою боротьби з нелегальним обігом пального", - написав Шмигаль за підсумками наради за участі уряду, Офісу президента та правоохоронних органів.

Прем'єр зазначив, що за підсумками наради він надав низку доручень. Зокрема, АМКУ було доручено провести перевірку дотримання вимог законодавства про захист економічної конкуренції під час реалізації світлих нафтопродуктів. Шмигаль також надав доручення Державній митній службі, Держпродспоживслужбі та Держекоінспекції за тиждень подати до Кабміну пропозиції щодо здійснення лабораторних досліджень якості пального та пропозиції щодо створення державної системи якості пального.

Міністр додав, що за участі представників нафтогазової галузі, профільних асоціацій, органів місцевого самоврядування, Державної фіскальної служби, Державної служби з надзвичайних ситуації, Нацполіції та інших уповноважених органів, активізувати діяльність робочих груп та проведення спільних заходів для боротьби з нелегальним обігом пального в Україні.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb