Британський важковаговик відмовився ділити гонорар на умовах Усика

Британський боксер Джо Джойс відмовився від розподілу гонорарів за бій за титул "тимчасового" чемпіона WBO на умовах українця Олександра Усика

Про це заявив менеджер британця Сем Джонс, повідомляє Sky Sports.

За його словами, Джо Джойс ніколи не погодиться на розподіл призових у пропорції 93% на 7%, який запропонував промоутер українського важковаговика Олександр Красюк.

"Ми розуміємо, що в Усика за контрактом залишився тільки один бій з Олександром Красюком, і тому він намагається підвести цей поєдинок під промоутерські торги з Едді Хірном, щоб залишатися учасником процесу. З приводу розподілу гонорару в пропорції 93:7, то це смішно. Ми дуже поважаємо WBO, як одну з найбільш справедливих організацій. Ми впевнені, що вони запропонують справедливий розподіл гонорару, якщо справа дійде до промоутерських торгів", - сказав Джонс.

Олександр Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації), яким володіє Ентоні Джошуа.

WBO санкціонувала його бій за "тимчасовий" пояс проти другого номера рейтингу організації Джо Джойса, аби зробити можливим поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу між Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb